Kasverwarming voor glastuinbouw bedrijven

Installatiebedrijf Westland plaatst, installeert en onderhoud kasverwarming installaties voor glastuinbouw bedrijven in het Westland, en daarbuiten. Wij leveren en monteren complete ketelhuis-, kasverwarminginstallaties en gasleidingen. U komt onze installaties in de regio Westland en Randstad. Hier hebben wij met onze ruime ervaring in kasverwarming al voor veel tuinbouwbedrijven de verwarmingsinstallatie mogen plaatsen.

Laag energieverbuik en makkelijke temperatuurverdeling
Laat u uw kasverwarming plaatsen door Installatiebedrijf Westland, dan is een optimaal klimaat in de kas creëren geen enkel probleem meer. Na installatie van onze kasverwarming is een laag energieverbruik en een goede temperatuurverdeling in uw kas geen enkel probleem meer.

Ervaring in kasverwarming
Afgelopen jaren hebben wij bij talrijke glas en tuinbouwbedrijven de kasverwarming mogen aanleggen. Wij geven op aanvraag graag een aantal voorbeelden.

Assimilatieverlichting
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kasverwarming westland

Onderhoud en service kasverwarming
Doordat wij met eigen monteurs werken kunnen wij een optimale service leveren. Moet er onderhoud of service plaatsvinden aan uw kasverwarming dan zal dit gebeuren door monteurs die uw installatie kennen! Service werkzaamheden aan de kasverwarming zoals lekken lassen, pompen, mengkleppen en afsluiters vervangen of repareren, wij proberen altijd dezelfde dag nog te komen. Wij werken met gerenommeerde merken, zoals van Leeuwen buizen, johnson en Lowara pompen, Honeywell en Zentra mengkleppen en motoren, Danfos vlinderkleppen, Metazet ophangmaterialen.

Gebruikte materialen en ketels
Ook voor gebruikte ketels, condensors, buizen, haken en gereviseerde pompen, mengkleppen en diverse andere materialen voor kasverwarming kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken voor een kasverwarming offerte?
Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om een offerte voor uw kasverwarming op maat te maken. U kunt ons bereiken onder tel 06 – 53 16 31 41 of een mail sturen naar info@installatiebedrijf-westland.nl